Första dagen på sista året i skolan

Jahapp då har det gått två år på gymnasiet då, herre jävlar säger jag bara, TVÅ ÅR!! Ett år kvar då *suck* vill inte >.<

Aja lär ju gå bra, dock får man strukturera upp allt nu i stället för att bara flyta med strömmen, dags att "växa upp" och ta ansvar för sitt pluggande, känner att det är dags för det.


Bilderna är oredigerade och tagna för 5-3år sedan.

Har suttit och kollat igenom en massa gamla bilder både på mig själv och lite annat och även fast man inte tänkt på det så har man förändrats ganska mycket, läskigt hur ful man va förut xD haha nä men, va liten man var :P

Hittade även en massa bilder som jag tog förut innan jag började lära mig nåt om foto och måste säga att dom bilderna är så sjukt mycke bättre än dom jag tar nu, då jag inte visste något om kompositioner och färger, ljus eller lång eller kort slutartid, ingenting kunde jag och bilderna blev så mycke bättre, kreativiteten tog då inte stop som den gör nu.
Man känner sig begränsad när man vet saker, att veta saker som egentligen ska hjälpa en i ens fotande sätter nu stop för skapandet av en kreativ bild. Det är så frustresande ibland.
Min lust att vilja fota finns inte så mycke längre och tydligen så är det inte bara jag som har börjat tröttna, Rufina en kompis till mig berättade idag att hon inte rört sin kamera på en månad, den hade börjat bli dammig. Jag tänkte för mig själv att hon har ju endå en systemkamera, borde inte de gå att göra så mycket mer kreativt med den än min lilla kompaktkamera på 5megapixel, men tydligen så spelar det ingen roll, kreativiteten är helt enkelt borta, kunskapen har krossat det kreativa i foto.


Att vara/bli vuxen

Vad är att bli vuxen? Hur blir man vuxen? När är man vuxen? Är det efter att man bestämt sig för att bli det? Kan man bestämma sånt? Eller blir man bara det utan att tänka på det? Eller är det så att man helt enkelt inte kan bli vuxen?
Vi säger ju att våra föräldrar är "vuxna" men endå så kan dom dra till med ett sexskämt och åka karuseller? Är dem verkligen vuxna? Visst man växer upp och skaffar jobb och sånt men, när vet man att man är vuxen?
Är det så man sätter ner foten och säger "Nu, nu är jag vuxen"
Eller är det efter att man tagit en after-work öl med kolegorna ifrån jobbet?

Jag är förvirrad.


Låg och funderade en natt här på om folk uppfattar mig som barnslig? Bara för att jag har lätt till skratt och jag är rätt lättroad, då jag bara kan sätta mig i en sandlåda och leka och tycka att det är kul?
Eller göra bort mig utan att bry mig ibland, bara för att jag tyckte de var kul.
Är jag barnslig, uppfattas jag som barnslig?


Sen imorse så var jag och tog upp nät som jag och mina föräldrar lagt ut igår, när vi är klara och är på väg hem så säger mamma "Du är min lilla flicka du" Jag svarar "Lilla och lilla, jag är ju inte så liten längre".
Och pappa kommenterar "Du kommer alltid vara våran lilla flicka" Och det är väl sant? Så länge man har föräldrar så kommer man alltid vara liten, oavsett om man är 12år eller 45år. Och att bli född utan föräldrar är ju lite svårt ^^`

Visst man kan se ut, bete sig och prata med en mognare och strikt ton, men inners inne är vi alla små barn.


Har i alla fall bestämt mig för att kanske uppgradera min klädstil till något lite mer, eem "vuxet", hoodies och jeans funkar inte längre, vill testa något nytt :)
Ni får gärna komma med förslag på vad jag skulle kunna prova!^^
Om inte annat så kommer jag själv vara lite mer "vågad" i mina klädval den kommande tiden, vilket inte är så svårt egentligen xD Haha

Det var allt för den här gången, over and out!


Luffen, the poser!

Dagen fick bli att jag fotade min katt som snällt låg stilla i typ 20sekunder så jag kunde fota honom, sen fortsatte han att tvätta och leka med sig själv, haha de där lät inte bra xD haha, men de är ju sånt katter gör :O Fast i jo för sig så lekte han med gräset och löven omkring honom också :P
Sen tog jag och fotade min andra katt Milko också, orkar dock inte lägga upp en bild på honom då jag nyss la över alla mina bilder på min hårddisk och drog ur den och orkar inte stoppa i den igen(A) lat jag är XD


Life in my hand

Ingen annan kan styra ditt liv, ingen annan kan säga åt dig vad du ska göra, tycka eller tänka, du måste ta saken i egna händer och göra ditt liv till det DU vill att det ska vara.

Tänk om man kunde spara kärlek på flaska? Så kunde man ta fram det, de kalla regninga ensama nätterna då man inte har sin käraste till hands, då man känner sig utelämnad och ensam i hela världen, då skulle man kunna ta fram den där flaska och släppa ut lite av kärleken som finns där i, så behöver man itne känna sig så ensam länge.

 


Ett år<3

2011-08-04

Denna dag kom mina föräldrar och hälsade på i Mjölby efter att ha varit på semester i 2 veckor, trevlans, vi tog en fika och så visade dom runt lite tills klockan va så mycket att de va tvungen att fara vidare hemåt, så på kvällskanten tog Daniel och jag och fotade, mest jag efter som att jag ville ta bilder i de fina solljuset :)
Sen för dem som inte vet så älskar jag nästan alla fåglar som simmar i vatten xD Haha även kanadagäss som skiter på land, i varje fall så hade denna kanadagås lite problem då han inte hittade vägen ner till vattnet sen när den gått upp på land och gått dit där man egentligen ska sitta och fika och titta på naturen, det är glas i vägen så stackarna fick lite smått panik och visste inte vad han skulle göra, haha stackarn xD
Sen hittade vi det där ENORMA trädet! Kände mig som en liten myra bredvid det >.<
Det finns många fina gamla hus i Mjölby så var ju tvungen att ta kort på några av dem, dock lägger jag bara upp en bild^^

2011-08-05<3

Åååherre gud, ååherre gud, ååherre gud, nej jag har inte blivit religös, tänker bara på hur fort tiden här gått O_O Ett helt jävla(prov på att jag inte är religös ;) ) år! Vart tog de vägen, vad hände? Men men men VAFAN! :O Nä jag vet inte *tittar omkring mig* jag har fan inte en aning om vad som hände!
I alla fall ett år har gått sen jag träffade min nallebjörn och jag tyckte det bara va för nån vecka sen^^ Har i alla fall många fina minnen med honom och fler kommer det bli!:)<3

Denna målning är säker 20meter lång, Daniel och pilen visar vart den slutar, dock är det så många lager färg att det inte kunde sitta kvar på ett ställe så en bit har rammlat ner :( Men men, snygg va den i varje fall!


(Lägger upp dessa bilder små så får ni klicka på dem, efter som att de annars inte kommer upp i sin fulla storlek, vilket dem är värd)

Daniel och jag spenderade våran ett års dag igenom att gå och kolla nere i hamnen i Norrköping, där folk får måla graffiti fritt som de vill och herre gösses va graffiti! SJUKT! Snyggt som bara den :)
Låg burkar, lock och caps överallt!^^ 
Sen åkter vi vidare till ett hus som ligger i närheten av järnvägen, där folk också målat som galningar, skulle kunna flytta in på en gång, så snyggt va det!

Avslutar denna bloggning med att visa upp lite visdomsord för er som någon målat nere i hamnen :)

 


RSS 2.0