Discovery

Satt och kollade igenom gamla bilder igår och hittade dessa i mina mappar, bilderna är tagen av min bror(Magnus) och dom här bilderna är fan i mig de bästa som någonsin tagits på mig om jag får säga det själv. Visst det finns många bra bilder på mig men dom här as bra!
Måste fråga brorsan om han kan tänka sig att fota mig igen nån dag, va länge sen nu :)


Moving on

Time to move on!


Solsken

Så tittade solen fram idag, skööönt 22grader varmt i solen :D Ett ord "AWESOME!" Jag hatar vinter, vill inte ha snö >.< Usch -35 och man måste GÅ till skolan!
Usch blä tvi!


Myspys

Första dagen på min APU/Projektarbetsdag är avslutad, det gick rätt fort och lätt måste jag säga, när man väl börjar har man nästan svårt att sluta men jag slet mig ifrån det i alla fall och trots att jag bara suttit vid datorn är jag jätte trött, dock kan det ju bero på att jag vaknade 5 gånger under natten också i jo för sig. Så jag tog och varvade ner nu på kvällskanten, släckte ner allt, tände 3 ljus och lyssnar på lugn musik som får en att slappna av.^^ Och tror det eller ej, men jag ser faktiskt fram emot att gå till skolan imorn och jobba, ska även gå till Röda korset och pressentera min idé.
För dom som inte vet så håller jag på med ett projektarbete som kortfattat kommer gå ut på att jag ska göra ett fotogalleri där jag även kommer sammla ihop pengar till Röda Korset. :)

Men nu ska jag lägga mig ner och suga åt mig av tystnade en stund, over and out! ;)


Hörten är här

Så var hösten här då, tog en promenad med Daniel och titta på fan, då blev han sjuk, stackarn :(
I alla fall så är hösten här och snart kommer väl snön då, förra året kom första snön den 24 September, illa som fan måste jag säga!
Aja, nu ska jag ta hand om min sjukling som far hem imorn*snyft* och titta på tv.


Bilmarknad

Var på bilmarknad med familjen och Daniel den 10/9 och där fanns det även en hel del snygga bilar, som den här röda Volvo PV:n som jag blev förälskad i!
Här är en annan snygging ;)


En fin fin amazon:)

Mycke bilar som sagt och det här är endå bara några av de få bilder vi tog :)
Jag är ju uppväxt med att gå på bilmarknad så man är ju van vid att springa omkring på så där ställen, till skillnad ifrån Daniel ;) Haha
Gaah hade gärna köpt den där röda PV:n >.< I alla fall så hitta jag fan ingenting att köpa på marknaden, min mor och min far köpte dock en del saker :)
Och jag va ju sjuk och hade feber under hela tiden vi va där(hela dagen) men jag tänkte inte låta de hindra mig!
Hade rätt trevligt endå!


Studenten

År 2012 tar man stundenten, klänningar ska köpas, mössa ska fixas en massa fester ska man tydligen gå på och en himmla massa mer.
Sen kommer man ut i arbetslivet och jag sitter just nu på en lektion där vi ska lära oss att skriva CV och personligtbrev(nej vi har inte börjat med det ännu för dom som undrar varför jag skriver här och inte skriver det xD) som kan vara bra att lära sig, så jag får väl börja med det snart.

Klänningen på bilden är en klänning jag tänkt ha på studenten när vi ska åka flak osv :) Var tyckts?


RSS 2.0