Midsommar

 
Var iväg till mina föräldrar över midsommar, min mor fyllde år så vi firade henne också, åt god mat, spelade kubb och lite andra sällskapsspel trots regn och kyla! Träffade mina kusiner som vuxit upp så snabbt att jag känner mig gammal! Haha
Mycket skönt att komma bort ifrån stan ett tag och ta det lugnt en sväng, andas in den friska luften och lyssna på fåglarna.

Det här med att växa upp

Bilder ifrån 2006-2009
 

Lyckades bita sönder en lagning i tanden idag, inge vidare, 500-600spän åt helvete bara för lite tuggummi, tänk, nu måste man ju betala den summan också. Det var så mycket enklare förr då det bara var att gå dit och gapa och sen gå där ifrån, helt gratis.
Det är mycket som förändras och ska göras när man väl kommit upp i åldern, jobb, skatt, försäkringar, räkningar och annat skit som får vår värld att gå runt. Pengar, pengar, pengar.
 
Det här med banken har jag aldrig förstått mig på, men sen är jag ju inget mattesnille heller. Siffror och jag går inte direkt ihop. Sitter just nu och läser på om fonder, pensionssparande och allt det där. Nån form av planering måste man ju ha inför framtiden.
 
Vilken kontast, sitter och funderar på hur det var när man var liten, så oskyldig på något vis, det löste sig alltid, mamma fixar liksom. Nu mera får man ta tag i allt själv, ens egna liv, jag är både rädd och exalterad över allt och lite smått förvirrad som alltid, haha.
 
Som tur är så har jag ju underbara föräldrar som hjälpt till en massa, det gör livet lite enklare när det finns någon att fråga ibland, lite stöttning på sidan av sådär.
Jag minns när jag gick ut gymnasiet och skulle skriva in mig på AF och allt det där, plattsbank, vad är det liksom?
Sånt får man minnsan inte lära sig om i skolan, vilket i sig är rätt sjukt när skolan egentligen, "EGENTLIGEN" ska förbereda en inför framtiden och livet utanför skolan.
 
 
För övrigt, jag ser likadan ut som jag gjorde för 7-8år sedan, bara fetare xD

Shopp shopp shopping!

 
Shopping!
Har en mor som snart fyller år och nästa månad ska man på bröllop så var tvungen att köpa lite nya grejer, som man ser fräsch ut, you all know! ;)

Låter som att jag har handlar halva stan, men sådan är inte fallet. Jag skulle ha kunnat och ville också men liiiite självdisciplin får man allt ha. Ska i alla fall testa på en eye primer för första gången, jag som alltid klagat på att ögonskuggan(billigt skit) försvinner efter nån timme om man är ute och äter eller nåt. Nu är det ju kanske så att jag inte klagat till nån annan om detta i-landsproblem men jag själv har klagat på det i mitt huvud. Ja jag är konstig, lev met! :P
 
 
 
 

Blå naglar

Haft två dagar ledigt, shoppat en massa och målat naglarna.
Idag så blev det även att tvätta och diska, som den duktiga flickvän jag är ibland ;)

RSS 2.0