Videoblogg!

Moahaha kommentera era smurfar! :D

Och ja bilden blev lite gul xD


Julafton

Julaftons morgon vaknade man av att solen lyste in igenom fönstret, trevligt måste jag säga att gå se solen igen då man inte gjort det på länge :)


Tomten har inga ögon! O_O
Tomten kom i år igen(woho?) och mina kusiner va lyriska över att få en massa paket!
Miranda hjälpte tomten att läsa paket! :D


Lill kussen tyckte de också var kul md paket, slet upp de så fort han kunde :) Söt unge där!


*host* Jaaa, jag tyckte också de va kul att få paket, tro mig xD Haha jag fick min älskade brödrost som jag velat ha så länge :D Moahaha!

 

Trevlig julafton måste jag säga, trots att jag gick på alvedon halva kvällen, åkte hem med huvudvärk och ett par trasiga strumpbyxor, men det kan jag leva med ;)


God Jul & Gott Nytt år!

God Jul & Gott Nytt år på er alla!:D


Soffa och fest :)

Min ybersnygga soffa :D Dock en massa grejer på den och kommentera inte ens min snygga lösning med lådorna, de är för att mitt internet ska fungera, tro det eller ej xD
Sen måste jag byta ut kuddarna för dom som är där nu ska fan inte vara där, fula saker. I varje fall är jag sjukt jävla nöjd med min soffa, så jävla skönt att ens ha en soffa, med tanke på hur min andra såg ut! >.< helt jävla paj!

Sen så har man ju varit på klassfest med förra klassen(när man gick i 9:an) vissa av dem har man ju inte sett på typ 2år så, kul att ses igen, vidare dog vi på krogen, trevlans att man hitta lite folk att snacka med, fick en ny polare också så jag va nöjd, vart inte så himlans full och va praktiskt taget nykter när jag åkte hem :) En helt klart lyckad kväll!


Knark

Min nya knarkar låt.


*suck* jul.....

Jahapp, inte pepp och på för jul måste jag säga, ligger ju efter i en del ämnen som jag egentligen lätt kan ta igen, men jag är så jävla lat att jag orkar inte, känner mig totalt utbränd, 18år och utbränd, woho, bra start på livet.
Aja, jul lär de vara i alla fall, man får ju god mat och paket i varje fall, dock har jag knappt råd att köpa till andra även fast jag skulle vilja de, fick ju en awesome julklapp av Mi i alla fall, nagellack som jag är totalt förälskad i måste jag säga xD haha tack och bock för de Mi, ska bjussa dig på fika nån dag :)

Annars lär de völ bli att fira jul hos mina kusiner i år, tja jag slipper hjälpa mamma göra julmat i alla fall xD Sen till nyår kommer Nicke hit :D Woho! Party in the house!

För er som inte vet har jag snackar med en kille som heter Niklas över 5år nu och nu är det fan på tiden att vi träffas så han kommer upp hit till nyår, it will be awesome :D


Därför är choklad bättre än sex


Skäl till att choklad är bättre än sex

1. Du kan skaffa choklad.
2. Orden "om du älskar mig så sväljer du" har en äkta mening med choklad.
3. Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.
4. Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil.
5. Du kan få choklad att räcka så länge du vill.
6. Du kan äta choklad även tillsammans med din mor.
7. Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".
8. Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli kalladesnuskiga namn.
9. Ordet förhållande skrämmer inte iväg choklad.
10. Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina arbetskamrater.
11. Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.
12. Man får inte hår i munnen när man äter choklad.
13. Med choklad behöver man inte fejka.
14. Choklad gör dig inte gravid.
15. Du kan äta choklad vilken tid som helst i månaden.
16. Bra choklad är lätt att hitta.
17. Du kan ha så många olika sorters choklad du klarar av.
18. Du kan aldrig bli för ung eller för gammal för choklad.
19. När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.
20. Med choklad spelar det ingen roll, det är alltid gott.

Lussebullar :D

Lussebullsbak med Ruff idag :D
Awesome blev dom! Sjukt goda! Så klart kunde vi inte hålla oss ifrån att leka med mjölet som hamna typ överallt tillsammans med en massa russin som ruff kasta på mig! xD haha aja, en grymt skön dag med mycke skratt, film och lussebullar :D tackar för de rurra^^


NU JÄVLAR MANGE!!

Hej på er alla, jag skriver det här blogginlägget med anledning av att Mange ska ha något att läsa, så här har du din mupp! Vad ska jag säga då?
Tja snön har ju kommit, kuk på de, så förbannat less redan, men alla andra verkar ju vara överlyckliga av snön, inte jag! Jag vill ha sommar sol och korta kjolar vafan! jag tror jag ska flytta utomlands, seriöst, sommar 24/7 hela året om, de vore sjukt skönt.
Aja klockan är 01:34 och jag ska upp imorn och gå på Mittuniversitetet, yeeeey..... not. Mange det kommer vara DITT fel att jag är trött imorn! >.< Så skit ner dig :D xD
Klart slut och god natt!


RSS 2.0