Dagarna rinner iväg

Vad det är? Jag har inte en jävla aning! xD But I have made it :)
 
Jahapp, dagarna bara rinner iväg ser ja, men jag måste säga att det är skönt att ÄNTLIGEN få sova hur länge man vill, ett litet sommarlov har jag tagit mig, men det är snart dags att börja ta tag i allt igen, måste skriva in mig på AF och soc och sen måste man börja till att söka jobb, hej och hå det ska väl gå! Posetiv just nu känner jag, framtiden ser ljus ut! :D
 
I alla fall imorn kommer det en massa folk hit, blir lite mys med film/spel-kväll med lite skönt folk lär bli en del svullande också(moahaha).
 
Har även fixat klart min andra blogg nu så den är nästan klar för stunden. :)
Check it out!
 
http://beautyinourtime.blogg.se/
 
Ha det gött!

Midsommar!

För er som inte vet så har jag varit hemma hos Toms mamma och hennes man borta i Våle och firat midsommar, hade det jättetrevligt, åt mycke god mat, grillat bland annat och glass och bär till efterrätt om nom nom ;) Medans vi väntade på maten så klappade vi katten Sixten som svansade runt våra ben, gosig och MYCKET hårig katt det där! Och så söt :D Kossorna som Kjell som han heter, äger och sköter om ville så klart också vara med på ett hörn så dem råmade och otuligt nog var det bara jag som försökte råma tillbaka så dem fick ha en knackig konvensation med mig xD
Tog även en massa bilder på dem blommande äppelträden som står på gården, luktar underbart gott och hummlorna levde loppan på dem :)
 
På midsommardagen sov Tom och jag rätt länge utan att ens veta om det^^` Åt frukost och sen tog vi och paddlade kanot, vilket jag inte gjort på flera år så det tyckte var extra roligt och det var jätteskönt väder ute och helt myggfritt ute på sjön, när vi kom tillbaka efter att ha varit borta i 1,5 timme så fick vi mat, kyckling i någon sås som jag faktisk fann fruktansvärt god. Efter det tog vi och duschade och gjorde oss klara för då skulle vi iväg och äta med några av Kjells(Toms mammas man) släktingar, hans bror och syster bland annat, mycket trevligt folk! Nästan alla skulle äta surströmming vilket jag och Tom inte äter så det blev köttbullar för vår del. Efter det blev det så klart kaffe, tårta, paj och glass. Gott, gotti gott gott!
 
Måste säga att jag haft en jättebra midsommar! Mycke trevligt folk, god mat och mycke mys^^

Nya bloggen!

Så nu ligger min andra blogg uppe! Ni kan finna den här www.beautyinourtime.blogg.se!
Bloggen är fortfarande under konstruktion så att ni vet, dock kommer jag lägga upp inlägg endå då det mesta är klart :)
Btw, vad tycks om den nya designen på denna blogg? :D

Göra en till blogg?

De flesta vet egentligen inte det här men jag har ett rätt stort intresse i hår och smink, yes, I´m a girl, I lika that kind of stuff. Även fast jag kanske inte visar det direkt^^`
I alla fall, tänkte göra en ny blogg! Som kommer handlar om just hår och smink, i huvudsak hår, hårstyels, tips och trix, mina kommentarer om trender, youtube-klipp osv. Så tänkte höra om det är något som är intresserad ut av att läsa en sådan blogg? Jag vet redan om 2st som är intresserade men tänkte höra om någon fler är intresserad ut av vad jag har att säga om saken? :)
Kommentera och tyck till!^^

Årets sommartrend

"Wet-look"
"Glamorous Blow-Out"
Kan nån SNÄLLA förklara för mig vem som sätter trender, för till mig så ser det där fan inte bra ut!
Tydligen så har någon tagit insperation ut av en nerknarkad tjej på gatan som inte har ett hem?
Årets hår och make-up trend är tydligen temat "horror" och hårtrenden "wet-look" har tydligen blivit väldigt populör på cawalken och kommer vara en trendsättare för alla världens tjejer/kvinnor i år. Enligt mig en katastrof.
Stylen "Glamorous Blow-Out" Som också är e trend kan jag förstå mig på, det är simpelt och elegant. Det är så stilrent som möjligt vilket passar mig personligen då.
Någon kommentar om detta?

Sommar, sommar och sol!

Studenten avklarad, har flyttat ihop med Tom i Torvalla och sommaren är ÄNTLIGEN här!
Nu är det bara jobb som saknas.. men tänkte försöka andas först innan jag gör något.
I alla fall så tog jag min första cykeltur idag på många år, då jag knappt suttit på en cykel sen jag fick min moped när jag var 15, sålde min pärla förra året, buhu, så nu får man cykla i stället! Bättre för motionen det, Tom och jag ska väl försöka bli lite mer hälsosamma nu under sommaren, cykla, gå och äta bättre mat :) Får se hur det går.
Sen som de flesta vet så gick min lilla kamera sönder och har knappt fotat något sedan dess, nu fick jag en ny Samsung kamera i studentpressent, lycklig som få! En Samsung ST77 för dem som är intresserad av att veta, funkar skit bra och väldigt nöjd med den! Fick även nytt minneskort och ett litet fodral till den som har kommit väl till pass :)
Så nu ska jag väl försöka att vara lite mer aktiv på bloggen igen nu när jag faktiskt har en kamera att ta bilder med.
Mycket har hänt, mycke ska glömmas och minnas under de 3 år som jag gått på gymnasiet men nu är det slut och jag fpr blicka framåt, mitt mål just nu är att få tag i ett jobb, men även skriva upp mig på en väntelista i Gävle för att söka lägenhet, oavsett om jag kommer in på skribent utbildingen eller ej så vill jag flytta dit och Tom säger att han följer med så vi får väl se vad som händer.
Just nu dock så måste jag börja med att flytta alla mina grejer ifrån Brunflo till Torvalla, byta mitt busskort ifrån länskort till stadsbusskort. Skriva in mig i Östersund, skriva in mig på arbetsförmedlingen och snacka med soc, sen ska jag kolla upp snabbkurser för körkort! Mycke att göra så ingen rast och ingen ro! :P
En annan kul grej är att Emil ska bjussa mig på sushi på tisdag, om nom nom, jag som varit sugen på sushi sååååå länge nu! Så det ska bli nice, som kompensation för att han missade min student >.<
I alla fall, sommar och sol, nu kör vi! Livet börjar här och nu! ;) glad sommar på er!

RSS 2.0