Till sommaren

 
Favoritlåtarna till sommaren! :D

Sommaren är här!

 
ÄNTLIGEN!!
Sommaren är här, så himmla skönt att slippa alla tunga jackor, halsdukar och vinterskor!
Jobbar inte idag så tog mig en timmes promenad i torvalla, upptäckte lite av den "lantliga" delen av det, sjukt skönt att slippa bara se asfallt och höghus överallt. Bara njuta av vinden i håret, solen i ansiktekt och fåglarna som kvittrar, finns inget bättre nästan.

Fint med lite fjärillar som flyger överallt, myggen däremot skulle jag kunna klara mig utan!
 
Hoppas alla har en lika bra dag som jag har! :)

JOBB!

 
Från att vara mitt inne i en praktik till att få ett jobb, känslan är såååå skön!
 
Det visade sig att en tjej som jobbade på Glitter hade fått ett annat jobb som gav mer pengar, så hon kunde inte säga nej till det, i ju med det så behövde Glitter en ny anställd och woalla där var jag, nyupplärd och redo för jobb! Vilket flyt man kan ha ibland ;)
 
Dagarna är långa och man får ont i fötterna av att stå så länge, men jag bryr mig inte, jag har fått jobb!
Efter att i princip varit arbetslös sedan jag tog studenten så är det sjukt skönt att veta att man har något att göra och man tjänar pengar. Sen är det ju bara plus i kanten att jag har så sköna arbetskollegor.
 
De enda som stör mig nu är att sommarvärmen är här och jag står inomhus hela dagen, aja sånt är livet, jag tror inte jag skulle klara av ett jobb där man ska vara utomhus hela tiden så jag ska väl egentligen inte klaga.
 
Men nu när jag vet att jag har fått jobb och ett någorlunda ordentlig scheman så kan jag planera in körkort och träning lite lättare. För dem som inte vet så har jag bestämt att jag ska ta körkortet i år, när det blir får vi se, men det ska vara klart i år i alla fall.
 
Nu ska jag iväg och skriva på papper för jobbet och sen ska jag gå och trycka upp det i AF:s face! :D

Efter hårt arbete kommer belöning


Idag var det längsta dagen i mitt arbetande liv, klev upp 10 i 6 och kom hem 21.30. Mina ben värker, jag var sjuuuukt pissnödig halva dagen men förmådde mig inte att gå och pissa, då vi hade så mycket att göra på jobbet, inventering, städning, kunder osv. 
Tom och jag tog oss en finmiddag på samuraj med sushi och annat gott medan jag väntade på att få vara med på personalmöte, mycket spännande och intressant!
Polly är min räddning denna kväll förutom Tom då förstås, som gör allt för att jag ska ha det bra :)

Mot Våle!


Efter en hetsig vecka så sitter Tom och jag nu på pressbyrån inne på tågstationen och äter frukost, som ni ser, finfrukost ;)
Vi sitter här för att vi snart ska iväg till Våle där Toms mor bor, hon fyller nämligen år. Så det ska bli skönt att komma bort en sväng ifrån stressen i staden. 

Som nybörjare

Jag hoppas ni läser det här med en trevlig berättaröst för det är så det låter i min skalle när jag skriver det här ;)
 
Jag HATAR att inte veta saker eller komma ihåg saker som jag borde kunna och borde komma ihåg.
 
NU klockan 11 på kvällen kom jag på att jag inte stämplat ut på jobbet, genius!
Aja, det var första dagen idag som jag stämplade in över huvudtaget, lite överseende får man fan ha kan man ju tycka.
Jag hatar att inte minnas saker som jag bör minnas, speciellt när man börjar på ett nytt jobb, ta mig inte fel, jag gillar att lära mig nya saker, det är känslan att göra fel som irriterar mig, att veta att man ska men glömmer bort. Det är ju så att man ska klistra postetlappar i pannan bara för att komma ihåg allt, problemet då är att man bara kommer se jävligt korkad ut.
 
Annars så går praktiken bra, jag lär mig mer och mer och börjar öppna upp min hjärna för bättre konvensationer osv, mycket trevliga medarbetare har jag också! Skönt att ha lite rutin på vardagen igen, även fast kroppen skriker NEEEEEEEEEEEEJ på morgonen och på kvällen så tackar mina fötter och ben gudarna att dagen är över, haha.
 
Och för dem som vill veta är det ta 3 betala för 2 på alla smycken i butiken nu, bara att komma och handla! ;D

Praktik

Nu har jag börjat praktiken på Glitter, jättekul men stressigt, en så liten butik och sååå mycket att göra.
Har fått lära mig kassan, prata med och hjälpa kunder med allt möjligt och fixa så att butiken är så uppdaterad som möjligt.
Är så trött när jag kommer hem på dagarna att det blir mest tv på kvällen, dock måste jag köpa ett par nya skor imorn, mina fötter värker^^`

Bring back the cracked nails!

 
Hittade min cracked nailpolish i min lilla samling och kom helt plötsligt ihåg hur mycket jag gillade såna naglar, så jag tänkte börja med det igen! Oavsett hur ute det än är i modevärlden ;)

En dag på stan

 
Skulle ha bloggast det här igår men va för lat på kvällen så de får bli idag i stället.
 
Var in till stan och käkade med Tom och Fredrik på Via Grande, som för övrigt är min favorit resturang. Senare drog vi och strosade runt på stan, slutade med att vi hamnade på clas ohlson där jag hittade en lampa som jag tyckte skulle passa bra hemma, så vi köpte den, den passar perfekt!
 
Resten av kvällen/natten spenderades med att titta på Pompeii
Inte överdrivet bra men den var duglig!
 

Valborg

 
Det blev en väldigt lugn Valborg i år, både sambon och jag är sjuk så vi stannade inne och tittade på Robert Gustafsson i stället. Vi fick oss några goa skratt!
Hoppas alla andra fick en bra valborg i alla fall och att ni inte blev för fulla ;)

RSS 2.0