Står stilla

Dagarna går men bloggen står stilla, ta det lugnt! Jag har bara lyckats glömma min kamera hemma hos en kompis så jag kan inte lägga över några bilder eller nåt! :(
 
I alla fall, jag har börjat söka jobb som en galning, gå till min jobbcoach en gång i veckan, jätte trevlig kvinna det där. Annars händer det inte så mycket, jag och Tom sitter vid varsin dator och gör vårt egna, tar en promenad då och då och umgås lite med Fredrik titt som tätt, båda är rätt less på att inte ha något jobb så vi kollar konstans efter jobb runt om på nätet.
 
Någon som har jobb? :D Dela med er! xD
 
Sen funderar jag på om jag ska börja blogga varje dag? Skulle ni läsa om vad som händer hos mig dagligen? 
 
Och på tal om ingenting så saknar jag mitt röda hår mer än något annat! >.<

Svenskar har ingen stil!

(Svenskars betoning på mode)
 
(USAs kommande mode 2013)
 
Satt just och kollade runt på lätet efter kläder och mode osv. Men varje svensk sida har ju fan ingen stil! Om man jämför med kläder ifrån USA osv så finns det SÅ mycket bättre kläder där?  
 
Alla ungdomar ser likadana ut, antingen så är man, som dem ser det "inne", eller så är man tönt, hårdrockare eller något annat, man kan liksom inte komma med en unik snygg stil själv eller? I don´t get it. I don´t get it at all...
 
Kollar man youtube och söker på "frisyr" så kommer det upp massa småbarn som sitter och gör toffsar i sitt hår och tycker det är kul, eller små fjortisar som inte vet vad en sax är eller frisör, dem har slitet hår som är platinablont, styggt som stryk.
Söker du där emot på hair-tutorial så kommer det upp en tjej/kvinna i 20års åldern och uppåt som faktiskt vet vad den håller på med!
 
Och jag låter som en modediva just nu men detta stör mig -.-
 
Såååå nu har jag bitchat klart xD

3år

Sitter och kollar igenom min hårddisk och blir helt nostalgisk och fäller tårar av både glödje och sorg. 3år på John Bauergymnasiet har lärt mig mycket och gett mig chansen att få lära känna många fantastiska människor som gjort min vardag så mycket bättre! Jag skulle vilja ladda upp SÅ många bilder som jag egentligen inte får visa. Så tyvärr kan jag inte visa dem med människor som jag inte har godkännande ifrån. Dock lägger jag upp några bilder i alla fall :P
 

Ja vidvinkelobjektiv är ju alltid roliga, man ser ju så rolig ut om man står nära! xD
 
(förlåt ruff^^`)
Skulle göra reklam för coca cola, att fota mig var ingen höjdare, jag såg ut som skit den dagen! Så veckan efter så målade jag ett rött sträck rakt över Ruffs ansikte och ställde ut colaburkar överallt och fotade henne :) Älskar den här bilden xD Hon ser så lycklig ut!
Det har blivit en del lekande med färg, på bilden ovan så skulle Ruff använda målarfärg till ett av hennes projekt och sprätte färg över hela Ashs ansikte, underbart och roligt ;)
Fotoutflyckt med klassen, roligt, roligt, vi fotade ett "vattenfall", ruff och jag fick för oss att lägga oss ner och försöka fota^^` Såg ju inte riktigt klokt ut!
Utanför skolan hände det också lite roliga saker! På denna bild försöker jag locka till mig duvorna som sitter på taket bakom mig, men det gick inge bra, dem flög iväg i stället :(  Så då blev det opera i parkeringshuset i stället :D
Det har blivit en HEL DEL donken mat igenom 3års tid, inte undra på att man blivit fet! xD
Nej det är inte ketchup! Mi, den snälla kvinnan slingade mitt hår! Det blev awesome och jag saknar det håret faktiskt :P 
 

Jag vill egentligen lägga ut bilder på alla dessa underbara människor också men med respekt för dem så gör jag inte det för att jag vet att jag inte får :)
 
 
 

RSS 2.0