Imorgon smäller det!


Bara för att jag tycker den här bilden är kul (a)

Okej det här va meningen att det skulle bli ett videoinlägg men tyvärr så har jag lyckats glömma min kamera hemma på nån vänster eller nåt för jag hittar den inte*irriterad* så jag får skriva i stället!
I alla fall så kommer Magnus hit imorn och jag är SJUKT och då menar jag SJUKT nervös! Vilket jag varit i typ en vecka nu xD Illa som bara den..
Vi får väl se vad vi hittar på, vi hade i alla fall tänkt bada på storsjöbadet och spela monopol för någon ville promt ha stryk i det(Mange ;)) så jag får väl fixa det då! ;)
Men som sagt det ska bli jätte kul att träffa den här krumiluren irl :D

För övrigt så ska vi ha "skattjakt" på skolan idag, det vill säga att vi ska tävla emot alla klasser i skolan idag, lösa kluriga problem, hitta vissa saker och fota och sånt, ska väl bli sådär men det måste väl göras I guess :O Och sen börjar psykologin idag, yey! :D

Nu ska jag leta vidare efter min kamera och se om jag bara lagt den någon stans där den inte borde vara eller om jag verkligen glömt den, sen blir det att äta upp min macka och sminka mig för sen drar jag till skolan! Hörse, ha det, bye bye!

4 dagar kvar!

OMFG! 4 dagar kvar tills Magnus(inte min bror) kommer hit, 4 dagar och jag är REDAN nervös, HUR ska detta gå? O_O
Geeeeees...... andas! *andas in, andas ut, andas in, andas ut* så, näe, det går inte, jag får typ äta kakor eller nåt för att tänka på annat!
Ser dock fram emot att träffa honom, då vi i mars snackat i ett år över nätet :) Ska bli trevlig^^ Nu ska jag fan i mig gå och käka kakor för att tänka på annat! xD

Monopol och mandelbiskvier!














Jahapp, det enda viktiga på denna dag var då att jag var social med mina föräldrar på ett sätt som jag inte varit på mycket länge, det vill säga, vi spelade monopol och gissa vem som vann? ;) Jag, så klart *stolt* medans vi spelade åt jag mandelbiskvier fråga mig inte varför för jag har inte en aning, små beroendeframkallande saker det där och jag gillar inte ens mandel i vanliga fall xD
I alla fall, kul att sociala med dem för en gång skull så här en gång om året! Nä kanske inte så sällan men det händer inte så ofta nu för tiden :)


You are what you create..

Hade inget att göra under dagen så lekte lite med kameran, detta är nog den enda bilden jag blev nöjd med om vi säger så :P Annars har jag bara slaggat i sängen med datorn i knät.


Koko!



Jaaahapp, vet inte vart jag ska börja med nånting nu men okej, Magnus ville att jag skulle blogga så here we go. Glömde ju att blogga igår så får väl berätta att jag var på skolan och hade projektarbete, gick väl så där och efter ett tag började jag må illa så va tvungen att äta nåt. Fredrik N skrev till mig på fb så vi bestämmde att jag skulle komma hem till honom och sen dra på donken, trevlans, ner på stan gick jag, höll på att slå ihjäl mig 4-5 gånger då det är snorhalt inne i stan och dom suger verkligen på att grusa... Aja, med nöd och näppe tog jag mig hem till Fredrik, nice lägenhet prefa om man vill kolla på Yran men inte betala inträde, tror jag ska smusla mig in hos honom då xD
I alla fall vi drog ner på donken, käkade och snacka på om allt möjligt, fick för mig att smsa frida och hoppades på att hon skulle vara i stan men det var hon inte :( Aja, sen så kom jag på att jag hade lagt undan kläder på H&M dagen innan så jag sa det till Fredrik att jag va tvungen att gå på H&M och han hänkade på, jävla bra smakråd måste jag säga, må fan ta med honom nån fler gång och shoppa, lol xD I alla fall, köpte blusen som är på bilden, under den är det ett svart linne med en spettskant på, nice nice, hade pressentkort så det kostade mig bara 75spän :D Sånt gillar vi!
Sen strövade vi runt på stan, va in på Expert och flummande med mobilerna där, rätt kul att kolla bilder som folk tagit då man upptäcker att det är nån man känner på bilden xD Sen blev det apoteket för att köpa flux och alvedon (A) Där träffa vi en annan Fredrik, många Fredriks jag känner, jobbigt att komma på smeknamn åt alla O.o Gees, känner fan*räknar*5-6st i alla fall! Öjöj, i alla fall, sen drog vi på cafét inne på bt(busstorget) och snacka med nån kompis åt Fredrikarna där, sen skulle dom på bylla så då drog jag hem, men en lyckad dag måste jag säga! :D

 

Idag... har jag köpt en snygg bh thats it! xD

Sushi!

Var och käkade sushi med 3 herrar idag, sååå fruktansvärt gott :D På bilden är familjetallriken med 30bitar sushi på som Jimmy och Emil tog, har nog aldrig sett två stycken äta så mycke sushi bara rakt av och ville sen ha mer :O Herre jösses..
Aja Tom och jag käkade Sushi och Yakiniku, och Sushi och Yakitori, om nom nom, så gott :D Hade det jätte trevligt även fast våra samtal inte hör till det normala direkt, mycke skratt, i alla fall ifrån min sida xD Trevligast middagen jag ätit på länge tror ja^^ Måste göras om grabbar!
Och för er som inte ens provat sushi, käft, tugga och svälj trevlig helg!!;D


Maaaat, underbara maaaat.

I know, ni kommer säga samma sak som förut och det lär ju hända igen MEN det skadar inte att försöka!
Ni kanske undrar vad jag snackar om också, tja jag har ju fått för mig att jag ska börja äta nyttigt igen och försöka sluta med godis som många gånger förr, men den här gången känner jag mig mer motiverad än förut, då jag faktiskt gått upp i vikt, belive it or not, och detta gillas inte av mig >.< Så nu kommer jag dra ner på skräpmat och shit :P
Och imorn ska jag i väg och käka sushi med 3 herrar ifrån stan, it will be awesome :D

Sova nu kanske även fast jag kom på att jag har sovmorgon imorn, grett (Y)
Natti natt!


Kylan som sätter sig i kroppen!

Var ute och tog en promenad här om dagen, tog lite kort i kylan, usch kunde inte känna mina fingrar när jag kom in igen >.< Aja, här är några av bilderna i alla fall :)


TACK TACK TACK TACK!!

Tack Tom för att du har fixat min blogg :D Credit till dig! Blev ju sjukt jävla snyggt!^^ Jätte tacksam!

Snö, snö åter snö.

Norrlands vintern har nu kommit, usch hatar snö, en meter utanför fönstret, kul..
Sov jag till halv 1 idag, skönt som fan, då jag somnade typ halv 3, oopsie! Haha.
Klev upp och fikade med familjen, tänkte ta en massa kort utan på snön men då dog batteriet i mammas kamera så de blev inga bilder förutom den här uppe på gården^^`
Tog mig en promenad i stället, var ute i kanske en halv timme/45min eller nåt, njöt av tystnaden, dock var det -12 ute så jag gick fort in igen för att jag hatar kyla xD Kom in och tittade på tv, klickade runt på en massa kanaler, fastnade på MTV till slut, då programet "Made" kördes. Tycker det är rätt kul att kolla på hur mycket man kan förändra en människa med lite smink och hårspray!

I alla fall, tröttnade efter att pragramet var klart så gick upp på mitt rum och låg och funderade på en massa saker, skolan tex. Den börjar ju på måndag, bara börja plugga igen då, hade gärna haft lov i typ 2 veckor till men det går ju inte.
Min mor for på jobbet och då tog jag och duschade, orkade inte elda innan så vattnet va ju relativt kallt, latmask jag är. Efter det fick jag en go lust att leka med smink så då blev det party musik och sminkning, blev ljusbrunt och lila, blev dock ingen bra bild på det, sorry, får försöka göra det igen nån dag :P Brorsan kom hem och tjatade om att jag skulle elda, dså då fick jag göra det i alla fall, lol..

Kallt och jävligt, tog brorsan skor när jag skulle göra det så jag höll på att snubbla när jag skulle ut då hans skor är i storlek 47 och jag har 40-42 xD Aja, eldat och klart, kommer in och det är mat, biff och potatis, mm mm mmm!! Mammas biffar är oslagbara!! Fan bättre än kebab och jag ÄLSKAR kebab! Mhm den ni! SÅ goda är dem! :D
Efter maten blev de att leka lite med kameran på rummet, ljuset här inne suger *** så ja, bilden blev ju som den blev som ni kanske ser, för ens som inte vet så är mitt hår rött nu, dock ser det rätt orange ut på bilden -.- Aja, nöjd med det ändå :D

Senare på kvällen blev det mer party musk och snack med Kivi(som han heter) och göra chokladbollar, dom blev awesome, Carro kan sina bollar ;) Haha

Så dagen har väl varit rätt bra i alla fall :D Nu ska jag måla min naglar, bara för att det är kul xD

Hej hopp i lingonskogen!


2012-01-03(Niklas far hem :( )

Tacos! :D

Dåligt ljus inne på Via Grande(en resturang inne i stan) så bilden blev lite brusig :P
I varje fall så tyckte nicke och jag att vi kunde käka på stan en sista gång innan han skulle hem så det blev kebab för hans del och pizza till mig, såååå jäääävla gott! :D Satt och fundera och kom på att vi började allt med att gå på Via Grande och slutade allt med att gå på Via Grande, lite kul, svullos som vi är :)

I alla fall så får väl jag se till att åka och hälsa på nicke nästa gång, när nu det blir de får vi se. Man ska ju ha pengar till att, usch,  jobbigt måste jag säga, tycker vi kan börja med bytelshandel igen, en kossa emot en resa med tåg, vad tror ni? (Y)

Har haft det skit bra i varje fall får se till att göra om det, tack och bock nicke för 6 awesome dagar:)


2011-12-28

Ni får ursäkta för den dåliga bilden, men ljuset i min lägenhet är inte det bästa tydligen xD


RSS 2.0