Vänta? Äh, jag fixar håret istället!

(Ledsen för den suddiga bilden)
 

Medans man väntar på att få gå på möten och shit hos AF och försöka hitta jobb man kan söka så får man helt enkelt hitta på andra saker när man inte har pengar till något! 
Denna frisyr tog jag och gjorde här om dagen och vart så glad att det blev bra så kommer det troligen bli min nya frilla att ha varje dag :) Tar ingen tid alls att göra och det ser ju rätt bra ut enligt mig, vad tycks? :D

Old School

Hade inte så mycket för mig så kollade lite hair tutorials och smink och shit. Blev så inspirerad själv att jag var tvungen att testa, detta är resultatet, är väl inte helt nöjd, men men, vad gör man.

Flugor

Fotograf: Tom 

Alla dessa flugor:
2008: Bilddagboken
2009:Blogg
2010: Facebook
2011:Twitter
2012: Instagram

I never ends! O_O

Är det jag som börjar bli gammal eller? Tror jag fastnade i 2009-2010 någonstans!


Bra dag!

 
Detta har varit en skön dag trots att jag inte sovit så mycket i natt, eller ja, förra natten ;) 
Varit på dollarstore och handlat, sen laga jag och Tom finmat: kyckling, jasmine-ris,currysås och sallad, om nom nom, sen blev det glass,chokladsås och strössel, kan man klaga eller?! NEJ! 
 
Medans jag åt glass och pillade lite på datorn så satt jag och målade naglarna, ville göra något annat än bara en   färg så detta är vad det blev, är väl inte helt nöjd men det var inte fullt så enkelt att göra heller! Övning ger färdighet :)
 
Känner mig som en riktig kvinna! Kollar tjejbloggar om både mode och design, målar naglarna lyssnar på Ke$ha och Britney spears, gees, vad hände? Och mitt nyfunna intresse i kavajer och snygga naglar skrämmer mig lite! O.o
 
Aja, nu blir det att sova! Natti natt :P

RSS 2.0