Upptagen som få!


(Ignore the hand on his crotch, hahahaha xD)

Kände att det var länge sen jag skrev något nu, livet leker och jag har blivit tillsammans med denna fluffia sak som på bilden ser allmänt bögig ut xD Stackarn, jag tog och nästan tvingade på honom ett par gula byxor inne på J&J xD Så hemskt tycker inte jag att det blev men han va inte direkt nöjd med dem^^
Vi blev tillsammans den 22:a dagen då jag varit singel i ett år när man kom och tänka på det, haha så det kan gå. I alla fall Tom heter han och är 23år för en som är nyfiken på det. Och jag tror inte vi hittat EN sak som skiller oss åt än, vi är båda sociala, lätt att vara med, har humor, är smått perversa i vår humor och kan endå vara rekordeliga och ja, jag använde nyss ordet rekordelig, det är Toms fel! han använde ord som ingen annan idag skulle använda i sitt språk och det smittar av sig kan jag lova, går just nu runt och säger ord som rekordelig, absurd osv xD 
Var väldigt länge sen jag var så här glad! Friheten av att ha en underbar pojkvän! Tom, du förgyllar mina dagar!<3

DÖ DÖ DÖ!!

Happ, nu har man lyckats paja sin enda kamra också! Haft den i väskan tillsammans med datorn I guess. Lät ha fått en FET smäll och skärmen är helt borta så man ser knappt ett skit, fokusen är väck va det gäller närbilder. Tar man kort så får man göra det på måfå, kuuuuuuuuuul, åååååh va glad jag kommer vara imorn. UNDERBART!
NU är jag less, usch!

Nu får det vara nog!


Redigering av Tom Isberg, tackar för det!

En tjej du inte trodde fanns, en tjej med sjävlförtroende, en tjej med stake och inga bollar, tolka det hur du vill, men jag vågar säga nej. Är så less på att folk ska köra omkring med mig. Det är fan mitt liv och mina val, acceptera mig för den jag är eller dra, så enkelt är det. Så jävla less på att folk ska husa runt med mig på det vis DEM vill att jag ska vara, nu får det vara nog.
Jag är min egen och jag står för det, oavsett om du tycker att jag är konstig, ser ut som skit, är galen eller allmänt idiotisk, so what? Det är mitt val och det är så jag väljer att leva.

Jag är så fruktansvärt trött på människor som inte kan eller vågar vara sig själv. Jag är framför allt trött på mig själv för att jag varit en av dem. Att gömma sig bakom en mask som inte passar, att gömma sig bakom grejer som man inte känner sig bekväm i.

Det är dags att säga STOP.

Jag har levt i skymundan i hela mitt liv, jag har gjort vad NI velat, jag har lyssnat och inte sagt emot. Men inte längre. Ni ber mig att växa upp, here we go, mitt första steg som vuxen människa är att sätta ner foten och säga NEJ!


Ta en titt på dig själv och avgör om du är dig själv, är du den människa du vill vara? Eller är du den människa någon annan vill att du ska framstå som? När sa du nej senast och gjorde som du själv ville?
Kan du utan hinder titta dig i spegeln och vara helt 100 på att du är den människa du vill vara och framstå som. Är du nöjd med dig själv, ditt utseende, din kropp och din personlighet? Eller har du formats av vad människor sagt åt dig?
När tog du dig tid senast att reflektera över vad någon sagt åt dig som du bara hållit med om, fast du egentligen skulle vilja säga något annat? Varför sa du inte det DU tyckte? Varför kunde du inte säga "Nej jag tycker så här"? Vad var det som var så svårt i det? Du är ju bara dig själv, eller hur?

Jag blir nästan äcklad över hur vårt samhälle ser ut. Alla "normer" som byggts upp, om hur man ska vara, se ut och hur man ska bete sig för att bli "accepterad" i vårat så kallade "strikta" samhälle.

Det folk inte inser är att världen ser inte likadan ut idag som den gjorde för 40år sedan. Man skickar inte brev på posten längre, man skickar ett mail via datorn. Man går inte runt fint uppklädd varje dag, då kvinnorna skulle ha kjol och männen skulle ha pressvecks byxor, okej det kanske vara att ta i men ni fattar vinken och idag kan man se ut precis hur fan man vill! Dock inser inte "vuxna" människor det, dem tror att det ska vara precis som på deras tid. Radio och korsord, jojo det var spännande grejer det! Eller?!

Jag skulle vilja säga till er som inte insett att det är en ny epok vi har trätt in i: växt upp och häng med! Livet går vidare och tiden står inte still, erkänn det vore rätt jobbigt att försöka bromsa sig ur en uppförsbacke eller hur?

Stay posetiv blir en skribent?Cha cha bloggen, carro här, asså jag är ju bara för snygg!
ELLER!?

Näe, seriöst...

Sitter hemma hos mina föräldrar kollar upp en massa högskolor och jag har ju kommit fram till att Gävle är en stad jag skulle kunna bosätta mig i, då jag tycker det är nice där och dem har bra skolor. Jag har kollat upp ett program där man utbildar sig till skribent och för er som inte vet vad det är så får man professionella kunskaper inom avancerat skrivande, det finns 4 olika "inriktningar" som man kommer få grunläggande kunskaper om och senare väljer man ett område där man vill fördjupa sig, det finns det journalistiska skrivandet, det skönlitterära skrivandet, det kommersiella skrivandet (copywriting) samt det vetenskapliga skrivandet.

Och jag älskar att skriva så det här kan mycket väl vara ett program som passar mig, programmet är värt 180 högskolepoäng så det är inte så illa pinkat över 3års tid.

Men vi får se, jag ska kolla vidare, hade gärna viljat läsa något inom handel och företagande också så vi får väl se om jag hittar något inom det området som läter mer intressant än skribent programmet.


Annars idag har det inte hänt så mycket, klev upp halv 2(hehe) och har suttit här sedan dess och kollat på högskolor och program, herre jösses va mycket olika iniktiningar, program, kurser och linjer det finns, man blir ju helt snurrig i skallen och man vet inte ens vad hälften av dem är. Usch va lite man vet egentligen, men som sagt kunskap är inget så tungt att bära så lika bra att samla på sig så mycket som möjligt. Det är ju faktiskt NU livets allvar börjar. Lika bra att ta vara på den.

Tror jag ska ta mig en promenad senare och filosifera över detta.

On the street!

Var i studion och fotade tillsammans med Ruff här om dagen, här är några av bilderna som jag blev nöjd med :)


Ruff tog och ställde upp också :D


Dagarna flyger iväg och livet känns lättare, ljusare dagar och snön smälter och titta, lov har jag nu också, skönt, måste dock använda nån dag till att plugga men det är väl ingen större fara egentlige. Ska åka hem till mina föräldrar idag, ska mellanlanda hos min mormor i Svenstavik, länge sen man såg henne. :)

Annars om dagarna så har jag umgåste med Tom och Fredrik som vanligt, sovit över hos Tom i några dagar, skönt att inte behöva vara själv och sen kan man sitta uppe längre på natten om man är med någon, vi har haft skit kul xD Fredrik sov också över en dag här, herre jösses nu vet jag hur dom två är när dem är övertrötta, jag trodde jag vart flummig men inget slår nog dem! Haha^^
Var även iväg med Jompa, Tom, Fredrik och Linus och lekte i laserhallen, 2:a kom man jaja, inte illa pinkat!

Var meningen att jag skulle fara och bada med Ruff också men dagen efter laserhallen så vart jag sjuk och mådde inge vidare så vi får skjuta upp det, men nån gång under lovet hoppas jag att vi kan åka dit. Fett nice att bada liksom.

Hmm.. har det hänt något mer spännande? Var och testade streetwear kläder med Jenny, Fredrik och Tom, jag är fan förälskad i stora kläder! Jag menar vem är inte det egentligen? ;D I alla fall, hittade ett par byxor jag vill ha men inte har råd att köpa, dock så sa Fredrik att han hade ett par byxor han inte kunde ha längre så jag har fått låna dem :D Kanske köper dem av honom också, vem vet. Älskar dem i alla fall, stora och pösiga, ser ut som en kille i dem, lol. Men jag älskart. Får se om jag lägger upp en bild på det senare.
Annars leker livet och jag försöker vara social utanför datorn så mycket som möjligt, vilket fungerar bra och då automatiskt så mår man själv bättre! :)

RSS 2.0