Höst i trädgården


Saknad

Hösten är här, usch va jag hatar kyla,j ag vill inte ha vinter! Jag vill ha sommar sol och vita stränder, jag flyttar utomlands snart tror ja, blir resre guide på något hotel för tjocka, rika svenskar som kan ta semester när dem vill.
 
Var ute och sprang igår i regnet, bara för att tvinga mig själv att komma igång med träning på nåt vis. Medans jag sprang så for en massa saker runt i mitt huvud, med något som jag alltid kommer ha där är mina vänner, folk som jag förut umgicks med varje dag, vi skrattade, löjlade oss och vi höll ihop. Nu mera ser jag dem väldigt sällan, vilket gör att en saknad uppstår inom mig, jag saknar er, alla. Många har börjat plugga eller jobbar och vad gör jag? Söker jobb och spelar farmville 2 på fb, kul.. Det verkar gå så bra för alla andra, men varför inte för mig? jag förstår inte, ärligt talat. 
Viljan att göra något saknas, jag sitter hemma mesta dels av tiden, jag tycker inte mycke är kul nu mera, jag och Tom umgås med Fredrik lite då och då, träffar lite annat folk ibland också, men thats it egentligen.
 
Min jobbcoach frågade mig vad mina drömmar var och jag kunde inte svara, för nu mera vet jag inte. Jag funderar på det dagligen, vad tycker jag är kul att göra? Jag kan bara komma på extrema saker jag vill göra, så som hoppa fallskärm, åka linbana igenom djungeln, bergsklättra osv. Jag vill resa och upptäcka nya ställen.
 
 
Och det här med bloggen? Vf fortsätter jag egentligen? Är det verkligen någon som bryr sig om vad fan jag gör? Jag är skeptisk.
 
Mina dagar fördrivs med farmville och youtube eller så hänger jag på arbetsförmedlingens hemsida, men där händer det ju inte speciellt mycket.
 
Blah, blir bara så less på allt...
 

Shopping

(Tyckte det va lite kul att Ida påpeka att jag såg så mörkhårig ut, då det var min normala hårfärg som visat sig)
 
Mitt hår har sett ut som skit sen jag tog studenten, började verkligen tröttna på att se den stygga utväxt som uppstått, då jag inte gillar min normala hårfärg. Men så var min pojkvän så underbar och var och handlade med mig så då blev det inköpt lite ny röd hårfärg! THANK YOU HONEY!<3
 
ÄLSKAR mitt röda hår, kommer aldrig sluta färga det rött! xD
 
Sen var det utförsäljning på klädaffären VILA 70% off, underbart med sale ;) Köpte ett nytt nagellack, en tunika/klänning och ett skärp till det, köpte även ett sett med armband. Om nom nom! Det gillas :D Får väl kanske lägga ut nån bild då jag har grejerna på mig nån dag här^^
 
Ha de!

Vuxenlivet

Sitter här och tittar på kläder, facebook, bloggar osv och jag känner inom mig att vuxenlivet börjar nu sjunka in, saker som man aldrig tänkt på förut börjar slå en i ansiktet och säga att man måste vakna upp och börja ta tag i saker och ting. Det är rätt frustrerande och ändå känner jag mig så exalterad för allt som ligger framför mig, möjligheterna som jag har. Det är rätt virrigt egentligen, men man börjar se saker på ett annat vis. Tankar så som "ungdomar i16år åldern,när ska dem växa upp?" och "Jag kanske borde fundera på hur människor upplever mig som människa, hur jag framstår i samhället?" "Jag kanske ska utbilda mig till något annat, vidga mina vyer?" osv. Saker som jag aldrig förut gillade börjar nu smyga sin in i mitt liv och jag börjar uppskatta dem, skrämmande och ändå så spännande. 
Att flytta ihop med något än ett stort steg in i vuxenlivet, man kan nu inte bara tänka på sig själv och ens egna behov, utan sin pertners också, dock är det rätt enkelt med Tom, vi är ju lika som bär så det går som på ett rullande band i en fabrik. Vi trivs med varandra och vi uppskattar samma saker och vi tänker samma sak innan någon ens sagt det.
 
Jag ska ringa soc imorn för nu börjar det bli lite snålt om pengar, men det ska nog gå bra, har ju bara väntat på den här jävla adressändringen i nån månad nu, geees vad seg dem varit, men sen har väl inte jag varit den snabbaste heller, aja, nu måste jag nog sova, huvudet bultar och gäspningarna kommer mer och mer regelbundet^^`
Vi får se hur det går.
 
Over and out.

RSS 2.0