I kylan finns solen!


(Klicka på bilderna för att se dem större)

Är hemma hos mina föräldrar, tog en promenad i kylan och fy i h-vete vad mina öron och fingrar frös! Men vad gör man inte för lite bilder! :) Skönt med helg btw, sov till kl.1 idag, vilket behövdes kan jag lova! Gaah så less på att kliva upp 7 varje morgon för att gå till skolan.. Enormt trött på den just nu. Men man måste ju, bara ett halvår kvar snart, keep on going!


Det som varit och det som kommer


Klänning till på köpet!


Ja bilden är suddig! Ursäkta mig då>.<

Här är i alla fall klänningen jag antagligen ska ha på studenten! :3
Har fått diverse kommentarer på den:
Pappa: Vafan är det där!?
Mamma: Fin, tycker du borde ha något annat dock.
David: Du ser läskig ut, jag ser en man i klänning O_O
Emil: Fin du blev :D
Ruff: Snyggare jag någonsin sett på dig Carro! :D

Sååå jaaa, jag vet inte ja xD Jag tyckte det blev awesome i varje fall och jag vet att jag sa lila/vit/svart meeen ångra mig, jag hatar ju lila så ja, det blev rosa.

Ett uppmuntrande samtal

Alee du har gjort min dag!
För er som inte vet så är Alee en lärare på skolan som är min handledare under mitt projektarbete. Kände mig rätt nere idag så tog och pratade med han en stund och vilket samtal, en sån histora har jag då aldrig hört och han inspirerade mig jätte mycket, fick mig att känna igen mig själv i hans historia. Som kort sagt handlade om att hur lite pengar eller erfarenhet man än har så kommer det att gå bra, bara man tar det lugnt och håller huvudet kallt.
Han fick mig också att fundera på vad jag ska göra efter gymnasiet, vi pratade lite om att jag skulle vilja åka till New York och plugga eller arbeta och då sa han att han skulle kunna fixa det, då han har jobbat och gått i skola där själv så har han ju en del kontakter och han kände en kille som skulle kunna hjälpa mig. Jag kom då med förslaget om att jag skulle vilja åka dit över en vecka eller så för att kolla på en skola och det tyckte han var en jätte bra idé! :D
Så efter jul kanske man far till New York en vecka för att kolla på en skola, vem vet det kanske slutar med att jag börjar plugga där!

Ska bli spännande och jag som inte alls var för att plugga eller göra något idag har nu mer energi än vanligt, haha, pepp och på igen! Dags för plugg!

Random mode activated!

suck och stör och bröl, allt går segt, har lite smått PMS och vill bara gå och lägga mig men jag kan inte öfr att jag måste diska och packa först, gnäll, gnäll, gnäll! Ja jag gilalr att gnälla, min blogg jag gnäller hur mycke jag vill och jag känner mig smått bitchig just nu så! GNÄLL!!!!!!

 

Okej jag är klar med gnällandet!^^
Vintern har inte kommit ännu, tack och lov för jag är inget fan av snö så det gnäller jag inte över ;) Det kan få snöa en halvmeter eller nåt dagen före julafton, de vore perfa (Y) Sen kan de får vara snö i januari och börja töa i februari!
Och på tal om något annat så knarkar jag strössel, don´t ark me why men jag kan inte sluta äte det i varje fall, de är fan beroendeframkallande! Inte okej!
Satt och fundera nyss på om man ska gå ut en sväng, fan va jag känenr mig allmänt hög och hyper just nu, skriver på om absolut inget visentligt what so ever, men aja, kanske är kul att läsa vad vet jag. Men det va nog allt, tack och hej leverpastej!


RSS 2.0